MPA Mindsonar®

 
Sleutel tot verandering AleiA

Management Development en Leiderschapsontwikkeling

Management Development | Leiderschapsontwikkeling

Management Development

Waarom is een management development traject voor uw organisatie zo waardevol?
Leiderschap en het gedrag van medewerkers zijn bepalende factoren in een succesvolle organisatie. Uitstekende leidinggevenden zijn in staat anderen te inspireren, motiveren en uit te dagen. Een goed management team komt gezamenlijk tot betere prestaties, vult elkaar aan, denkt vanuit organisatiebelang. Ze halen het beste uit hun medewerkers om ze als individu en team optimaal te laten presteren, communiceren en samenwerken. Het gezamenlijk optimaal bijdragen aan de organisatie doelstellingen zorgt ervoor dat de organisatie naar een hoger plan wordt getild!

Investeren in de ontwikkeling van uw managementteam of individuele leidinggevende kan een belangrijke hefboomwerking hebben.

Wat kan AleiA u bieden?

Als onderdeel van een management development traject gaat AleiA met uw mensen aan de slag. AleiA zal naast de denkstijlscan MPA Mindsonar® ook andere handvatten aanreiken om uw mensen en de organisatie optimaal te faciliteren in hun ontwikkeling.

Wilt u weten hoe AleiA de leidinggevenden in uw organisatie beweegt tot betere prestaties, neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Leiderschapsontwikkeling

De organisatie heeft talentvolle mensen op diverse leidinggevende posities. Als directeur, MT lid, manager, teamleider, loopt u soms toch tegen problemen aan, worden doelen niet tijdig gerealiseerd en laat het gedrag van medewerkers (soms) te wensen over. Het gaat niet altijd zoals u graag zou willen! Hoe ga ik hier mee om? Wat straal ik uit? Ben ik de leider zoals ik graag zou willen zijn of niet? Waaruit blijkt dat?

Misschien zijn er managers binnen de organisatie die vanuit een expertise gebied gegroeid zijn naar de rol van manager en dat blijkt toch een andere expertise te zijn, met mogelijke frustraties en teleurstellingen als gevolg. Wat kunnen ze al heel goed en wat kan beter zodat ze in hun kracht komen te staan en de manager worden waar de organisatie en de medewerkers behoefte aan hebben?

De aanpak

Elk traject start met een gesprek met de opdrachtgever en een individueel intake gesprek. De denkstijlscan MPA Mindsonar® geeft inzicht in uzelf als leider. Dit geeft handvatten voor gerichte ontwikkeling en verandering in een individueel coaching traject.

Andere Toepassingsgebieden 'Intern gericht':

Verandermanagement | Projectmanagement | HRM

Wilt u weten hoe AleiA de leidinggevenden in uw organisatie beweegt tot betere prestaties, neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 


Intern gericht:

Verandermanagement

Projectmanagement

HRM

 

 

 

 

 

 

 

 

AleiA MPA Mindsonar certificaat
Denkstijlscan
MPA Mindsonar

 

Sitemap